Afspraak

Bij Tandartspraktijk Hortusbuurt kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen binnen 10 werkdagen terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

Wat verwachten van u?
– U komt uw afspraken na en komt op tijd.
– U dient regelmatig voor periodieke controles te komen.
– U houdt zich aan de adviezen betreffende de mondhygiëne.
– U voldoet de rekening binnen de hiervoor gestelde termijn.
– Er is een zero tolerance beleid bij agressie (zowel verbaal als lichamelijk), u zult direct worden uitgeschreven en verliest het recht op behandeling.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Afspraken kunnen tot 48 uur van te voren worden afgezegd of gewijzigd. (Het weekend telt bij deze uren niet mee!) Indien u niet op tijd afzegt of niet op uw afspraak komt kan de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Wij sturen u een werkdag voor de afspraak een e-mail ter herinnering. Dit is een service, u blijft verantwoordelijk voor de gemaakte afspraak.